OVERIGE ACTIVITEITEN 2017

Uitslagen Kampioenschapsclubmatch 2017

Op zondag 27 augustus jl. vond de kampioenschapsclubmatch van onze vereniging plaats in het Sport & Event Centre te Beusichem. In nauwe samenwerking met de Welsh Springer Spaniel Club Nederland hebben we deze dag georganiseerd. Keurmeester voor de Engelse Springer Spaniels was Mrs. Jacky Mitchell uit Engeland. In totaal waren er 24 deelnemers aan deze show.

Onder Nieuws is een foto-collage te zien en voor de uitslagen en keuringsrapporten van deze dag klikt u hier

REGIO WANDELINGEN 2017

De regio wandelingen zijn er voor alle Engelse springer liefhebbers uit de regio, maar ook buiten de regio zijn liefhebbers van harte welkom.
In elke regio wordt er gewandeld onder leiding van een gids, die dat gebied zeer goed kent, en dus ons alle mooie plekjes kan laten zien, maar vooral ook om de losloopgebieden aan te wijzen. Heerlijk, de honden kunnen dan stoeien en ravotten!!!  Ook zijn deze wandelingen zeer geschikt voor mensen, die overwegen een Engelse Springer Spaniel aan te schaffen, om kennis te maken met het ras en hun eigenaren, om meer over het ras te weten te komen. Op deze site wordt aangegeven waar en wanneer de wandelingen worden gehouden, dus houd de site in de gaten!

Komt allen!!

X