skip to Main Content

Lustrum ESSCN in 2020

Wie vindt het leuk om samen met ons een feestje te bouwen?

 

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen, viert de ESSCN in 2020 haar 40-jarig bestaan. Reden voor een feest dus! Maar een feest vier je niet alleen, een feest bouw je met elkaar, in dit geval met enthousiaste springervrienden.

Het moet een feest worden voor showspringers, voor jachtspringers, maar zeker ook voor onze beste maatjes, de huis-springers, zodat we kunnen laten zien hoe veelzijdig ons prachtige ras is.

Te denken valt aan een Kampioenschapsclubmatch voor de showliefhebbers, aan een workingtest voor de jachtliefhebbers en aan allerlei activiteiten voor honden die gewoon lekker bezig willen zijn, zoals bijvoorbeeld hoopers, detectie,  trim–demonstraties etc.

Waarschijnlijk hebben jullie zelf ook nog tal van ideeën die je op zo’n evenement zou kunnen organiseren.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen hebben we jullie hulp hard nodig.

We willen in september/oktober/november een bijeenkomst in Woudenberg organiseren met mensen die hierin het voortouw willen nemen: mensen uit de show-wereld, uit de jachtwereld en iedereen die de ESS een warm hart toedraagt. Doel van deze eerste bijeenkomst is om met elkaar een geschikte datum in 2020 te plannen, ideeën te inventariseren en een jubileumcommissie te benoemen die alle plannen verder gaat uitwerken.

Lijkt het je leuk om met ons mee te denken en wil je een actieve rol gaan spelen in het jubileumjaar? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@esscn.nl. Vermeld in deze e-mail of je iets met de show, met de jacht of met iets algemeens wilt helpen en geef zo mogelijk vast aan of je op een zaterdag een zondag of op een doordeweekse avond naar Woudenberg zou kunnen komen.

 

We hopen op heel veel positieve reacties van jullie!

 

met vriendelijke groet,

 

Willemien de Rooy

secretaris ESSCN