skip to Main Content

Update WORLD DOG SHOW MADRID EN KERST WINNER SHOW – 24 april 2020

WORLD DOG SHOW MADRID 2020 EN KERST WINNER SHOW 2020 IN HETZELFDE WEEKEND IN DECEMBER!

In verband met de uitbraak van Corona Virus is de Wereld Show 2020 wederom verplaatst en nu naar 17, 18, 19 en 20 december 2020. Op zaterdag 19 en zondag 20 december a.s. organiseren wij onze jaarlijkse Kerst Winner Show. Als organisatie bestuderen wij de opties omtrent het betreffende weekend en de eventuele mogelijkheden rondom de organisatie van ons event.

• Het is momenteel nog onzeker hoe de organisatie van grote evenementen, na 1 september in Nederland georganiseerd mogen worden.

• Bieden de dan actuele richtlijnen en regels voldoende mogelijkheden om op een verantwoorde wijze een hondententoonstelling te organiseren is nu nog niet bekend.

• Als organisatie kunnen wij pas na het bekend worden van deze regels beoordelen of wij hier aan kunnen voldoen én op een wijze die recht doet aan de historie en verwachtingen bij deze show.

• De uiteindelijke beslissing om de show wél of niet te organiseren, is mede van bovenstaande inzichten afhankelijk.

• Mocht de organisatie mogelijk zijn, dan zouden wij kunnen besluiten om de Kerst Winner Show hetzelfde weekend als de WDS in Spanje te laten plaatsvinden. Immers lang niet alle mogelijke exposanten gaan naar de WDS in Madrid. Wij denken dat wij nog steeds een hele mooie inschrijving kunnen realiseren tijdens onze show in Nederland.

• Wij zouden de Kerst Winner naar een ander weekend in november, december 2020 of januari 2021 kunnen verplaatsen, er vindt dan geen overlap plaats en exposanten hoeven geen keuze te maken tussen 2 titel shows in hetzelfde weekend.

Vanuit de actuele landelijke situatie is het nog onzeker of wij in 2020 een Kerst Winner Show kunnen gaan organiseren.

Aangezien wij ook qua organisatie nog voldoende voorbereidingstijd hebben, zullen wij mogelijke scenario’s de komende periode bespreken om het moment dat er bekend is dat wij in Nederland weer grootschalige evenementen mogen organiseren. De landelijke en mondiale ontwikkelingen en mogelijkheden zullen wij leading laten zijn bij onze uiteindelijke beslissing.

Wij houden u op de hoogte.

Organisatie Kerst Winner Show 2020

Bron Raad van Beheer