skip to Main Content

Pippa zoekt met spoed een andere mand

Ik moet met pijn in het hart afstand doen van mijn Engelse Springer Spaniel van 9 jaar oud. Ik heb haar vier jaar geleden geadopteerd uit een scheiding maar moet nu verhuizen naar een assistentiewoning omdat mijn man een herseninfarct heeft gedaan. En zij mag daar niet mee naartoe.
Kan u iemand helpen en haar een goede thuis geven voor haar laatste levensjaren; zij is nog in perfecte gezondheid en springt nog rond als een jong veulen. Het is wel een hond met een gebruiksaanwijzing wat het niet zo makkelijk zal maken: zij kan niet overweg met andere dieren (uitgezonderd kleine honden) en is vroeger mishandeld geweest. Dat uit zich nog altijd in schrik om te strak aangehaald te worden; zij houdt wel enorm van strelingen maar niet van kusjes, zelf geeft ze ze in overvloed. Ze luistert wel goed want ik ga met haar wandelen tussen de velden zonder leiband. Het is ook een hele rustige hond in huis. Ze is gewend aan iemand in huis de ganse dag, dus liefst niet meer dan 4 uur alleen laten. En graag een tuin als dat zou kunnen.
Eind van deze maand verhuis ik, het is allemaal nogal snel gegaan…

Frieda van Loo
Mijn GSM is 0032-474-95.12.39 (België)