skip to Main Content

Verklaring The Kennel Club (UK) (vertaald) – 18 maart 2020

Verklaring over de evenementen van de Kennel Club en het Coronavirus (Covid-19)

17 maart 2020 laatste update
De veiligheid en zekerheid van concurrenten, toeschouwers, vrijwilligers en medewerkers van Kennel Club-evenementen is van het grootste belang. In het licht van de COVID-19 pandemie heeft de Kennel Club met spijt besloten om de komende drie maanden, d.w.z. tot eind juni, Clubs en Verenigingen sterk aan te bevelen om de komende evenementen te annuleren.

Dit is gebaseerd op het advies dat de regering gisteren, 16 maart, heeft uitgebracht om niet-essentiële reizen en contacten te beperken, en met het oog op de vele kwetsbare groepen die zowel aanwezig zijn als deelnemen aan de evenementen van de Kennel Club. Daarnaast beveelt de Kennel Club aan om alternatieve regelingen te treffen met betrekking tot andere activiteiten zoals vergaderingen, seminars en trainingen.

Het advies over de situatie met betrekking tot COVID-19 verandert dagelijks en we raden de clubs en verenigingen ten zeerste aan om op de hoogte te blijven van de updates zoals die door het ministerie van Volksgezondheid worden uitgegeven op www.gov.uk/government/topical-events/coronavirus-covid-19-uk-government-response.

Verdere aankondigingen zullen ook worden geplaatst op de website van de Kennel Club op https://www.thekennelclub.org.uk/press-releases/2020/march/statement-on-kennel-club-events-and-coronavirus-covid-19 en op de verschillende social media kanalen van de Kennel Club, zoals Facebook en Twitter.

Bedankt voor uw geduld en begrip op dit moment.

Bron (Engels)
https://www.thekennelclub.org.uk/press-releases/2020/march/statement-on-kennel-club-events-and-coronavirus-covid-19/